İLAN

 

 

ERDEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

 

Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda ada, parsel ve yüzölçümü yazılı taşınmaz üzerinde kurulu Arteka Taş Restaurant ile Artake Kaya Dısco Eğlence Merkezi Kullanma Hakkı Demirbaşları ve İşletme Ruhsatı İle Birlikte 02/05/2011 Pazartesi günü Saat: 14.00 ve 14.30’da olmak üzere Erdek Belediyesi Toplantı Salonunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü  ile İşletme Hakkı Kirası  (hasılat payı) yoluyla kiraya verilecektir.

 

MEVKİİ

ADA

PARSEL

KULLANIM ALANI YÜZÖLÇÜMÜ

(M2)

KULLANIM AMACI

KİRA   BİTİŞ  TARİHİ

 

TAHMİN EDİLEN BEDEL

GEÇİCİ TEMİNATI

% 3

İHALE TARİHİ

SAATİ

 

SEYİTGAZİ MEVKİİ

ARTAKE TAŞ RESTAURANT

 

 

-

 

 

-

 

300 M2 kapalı alan  (İdarece tasdikli ve ölçekli krokide gösterilen mevcut yapılar.)

 

 

RESTAURANT

 

 

31.12.2013

 

 

400.000 TL.

 

 

12.000 TL.

 

 

02/05/2011

14:00

SEYİTGAZİ MEVKİİ

ARTAKE KAYA DİSKO EĞLENCE  MERKEZİ

274

 

61

 

2081,07 m2. alan (İdarece tasdikli ve krokide gösterilen alan)

 

EĞLENCE SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ

 

 

31.12.2013

 

 

850.000TL.

 

 

25.500TL

 

 

02/05/2011

14:30

 

                1.  Yukarıda yeri belirtilen Arteka Taş Restaurant ile Artake Kaya Dısco Eğlence Merkezinin İşletme Hakkı mahallinde mevcut demirbaşları ve işletme ruhsatı ile birlikte 31.12.2013 tarihine kadar  2886  sayılı yasanın 45. maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya verilecektir.

                2. Artake Kaya Dısco Eğlence Merkezinin Yıllık İşletme Hakkı Kirası (hasılat payı) Tahmin edilen bedelin (850.000TL.) yüzdesi oranındadır. Ancak bu bedel Tahmin edilen bedelin  % 35’indan az olmayacaktır.      

                3. Artake Taş Restaurantın Yıllık İşletme Hakkı Kirası (hasılat payı) Tahmin edilen bedelin (400.000TL.) yüzdesi oranındadır. Ancak bu bedel Tahmin edilen bedelin % 30’undan az olmayacaktır.  

 

              4. İsteklilerde Aranacak Şartlar ve Belgeler

İsteklilerin aşağıdaki şartları taşımaları ve istenilen belgeleri vermeleri şarttır.

a)        Kanuni ikametgâh sahibi olması.

b)        Türkiye'de tebligat için adres göstermesi.

c)        Gerçek kişilerin T.C. Kimlik Numarasını, tüzel kişilerin ise Vergi Kimlik Numarasını bildirir beyanlarına ait belge.

d)        Geçici teminatı yatırması ve bu Şartnamede istenen diğer belgeleri eksiksiz vermesi.

e)        İhale dokümanlarının satın alındığını gösteren makbuzun verilmesi.

f)        İdareden  alınacak olan iş yeri görme belgesinin verilmesi.

g)       Türkiye’de ki Ticaret/Sanayi Odasına veya ilgili meslek kuruluşu/odaya kayıtlı olduğuna dair ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge vermesi;

                    a)  Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre, Ticaret/Sanayi veya ilgili meslek kuruluşu/odaya/Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

                     b) Tüzel kişi olması halinde; Ticaret ve/veya Sanayi Odasından yahut İdare Merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden ya da benzeri bir makamdan  

                         ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

h)       İmza sirküleri vermesi;

                  a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri.

                  b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğini temsiline yetkili olduğunu gösterir noter tasdikli imza sirküleri.

i)          İstekli adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa; istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerini vermesi.

4. İhale dökümanı Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir veya 500 TL. bedel karşılığında satın alınabilir. İhaleye  katılabilmek  için ihale dökümanının    

    satın alınması zorunludur.

       5. İhaleye  Katılamayacak Olanlar

     Bu ihaleye,

a)         İdarenin ita amirleri.

b)         İhale işlemini hazırlamak yürütmek, sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli olanlar.

           c)     a ve b bentlerinde belirtilen kişilerin eşleri ile ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları.  

d)     Erdek Belediyesine karşı borcu olan kişiler.

e)     Bu Şartnamenin 9 uncu maddesinde belirtilen şartları taşımayan ve/veya belgeleri  teslim etmeyenler ya da eksik teslim edenler.

f)      Finans ve sigortacılık sektörlerinde faaliyet gösteren kurumlar ile iş ortaklıkları.

    Doğrudan veya dolaylı olarak katılamazlar.

 

    İlan olunur.

 

Yorum Yaz

GİRİŞ   ANA SAYFA   İLETİŞİM  ENGLISH